Konfirmasjonsåret 2018-2019

Hva vil det si å være konfirmant i Norkirken Vennesla?

  • du blir en del av Refill, ungdomsarbeidet i Norkirka Vennesla
  • 3 turer: Ungdomscamp på Hove, UngdomsAlpha-tur før jul, RefillVårtur i april,
  • 4 timer med tjeneste i Naboarbeid, i Yngres og/eller barnefestivalen Intro.
  • delta på alle RefillOnsdager + RefillSøndager
  • samtale med en voksenleder på våren før konfirmasjonen
  • du får en fadder 🙂

LITT OM OPPLEGGET

Vi har to mål med konfirmasjonsopplegget i Norkirka Vennesla: opplæring i den kristne tro og at ungdommene blir kjent med og en del av ungdomsmiljøet.

Selve konfirmasjonsdagen er lørdag 11. mai 2019 (Hvis det blir over 30 konfirmanter, må vi også ha en konf.gudstjeneste på søndag 12.5), men før den tid har dere forhåpentligvis vært gjennom et fint år sammen.

Konfirmantene følger opplegget i Refill. De har samlinger annenhver onsdag kl 19-21, og deltar på RefillGudstjeneste ca annenhver søndag. Her skal de også ha en eller annen form for tjeneste/oppgave. Konfirmantene skal også delta ca 4 timer i Naboarbeidet i menigheten eller som ledere på Yngres.

Vi skal i år som i fjor ha UngdomsAlpha i begynnelsen av konfirmant året. Dette skjer på RefillOnsdagene og vil bli en del av konfirmantundervisningen. Et Alphakurs tar for seg de grunnleggende spørsmålene i kristen tro og en Alpha-kveld består av en samling med god mat, undervisning og prat i grupper. Vi har store forventinger til dette!

I løpet av året legger vi opp til 3 obligatoriske turer. En bli-kjent-tur på UngdomsCamp sammen med hele menigheten på Hove 30.8-2.9. Så blir det en UngdomsAlphatur 23.-25. november og på våren blir det en Refill-vårtur.

Deltagelse i konfirmantopplegget her på bedehuset koster 600kr. Dette er for å dekke materiell, administrering og mat på Alpha-samlingene. Betaling for turer kommer i tillegg.

Oppstart: tirsdag 21.8 kl 19 på bedehuset.
Første RefillOnsdag: 22.8 kl 19
Presentasjonsgudstjenesten for konfirmantene er søndag 26.8 kl 11.

Påmelding og betaling skal gjøres via et påmeldingsystem på checkin.no. Følg anvisningene der.

 

Posted in Uncategorized and tagged .