Konfirmasjon 2019-2020

Skal du konfirmere deg i niende klasse? Eller kjenner du noen som skal det? Da er du/dem hjertelig velkommen til å gjøre det hos oss!

Påmelding og betaling skjer på checkin.no

Det koster 600kr. Betaling for turer kommer utenom.

LITT OM OPPLEGGET

Hva vil det si å være konfirmant i Norkirken Vennesla?

– du blir medlem av Refill, ungdomsarbeidet i Norkirka Vennesla (konfirmantene blir meldt inn i Acta, barn og unge i Normisjon. Det gjelder kun for konf.året og gir dem da tilgang på rabatter i kiosk og på turer. Hvis foreldre ikke ønsker dette, så si i fra.)

– 3 turer: Ungdomscamp på menighetstur, RefillHøsttur, Danmarkstur i april.
– 4 timer med tjeneste i Naboarbeid, i Yngres og/eller barnefestivalen Intro.
– delta på alle RefillOnsdager + RefillSøndager
– samtale med en voksenleder på våren før konfirmasjonen
– du får en fadder 🙂

LITT OM OPPLEGGET
Vi har to mål med konfirmasjonsopplegget i Norkirka Vennesla: opplæring i den kristne tro og at ungdommene blir kjent med og en del av ungdomsmiljøet.

Selve konfirmasjonsdagen er lørdag 9. mai 2020 (Hvis det blir over 30 konfirmanter, må vi også ha en konf.gudstjeneste på søndag 10.5), men før den tid har dere forhåpentligvis vært gjennom et fint år sammen.

Konfirmantene følger opplegget i Refill. De har samlinger annenhver onsdag kl 19-21, og deltar på RefillGudstjeneste ca annenhver søndag. Her skal de også ha en eller annen form for tjeneste/oppgave. Konfirmantene skal også delta ca 4 timer i Naboarbeidet i menigheten eller som ledere på Yngres.

I løpet av året legger vi opp til 3 obligatoriske turer. En bli-kjent-tur på UngdomsCamp sammen med hele menigheten på Solstrand 23.8-25.8. På høsten vil det bli en høsttur med Refill. Så blir det en tur til Danmark på våren.

Deltagelse i konfirmantopplegget her på bedehuset koster 600kr. Dette er for å dekke materiell, administrering og mat på samlinger. Betaling for turer kommer i tillegg.

Oppstart: tirsdag 20.8 kl 19 på bedehuset.
Første RefillOnsdag: 21.8 kl 19
Presentasjonsgudstjenesten for konfirmantene er søndag 1.9 kl 11.

 

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med Kristian Nesbu Vatne: 97580385 eller kristian.nesbu.vatne@normisjonvennesla.no

Påmelding og betaling skjer på checkin.no

Tagged .