Nyansettelse ungdoms- og musikkpastor 60%

Vi gleder oss over å fortelle at Ole Martin Jansen er ansatt som ungdoms- og musikkpastor i 60% fom 01.08.20. Ole Martin er 31 år, gift med Julie og far til Adam (4 mnd). Han bor på Lindekleiv og har fram til nå jobbet ved Oasen skole Birkeli. Ole Martin har en 3- årig bachelorgrad i Ungdom, kultur og trosopplæring. Han har relevant praksis fra ulike arbeidsområder innenfor arbeid blant barn, ungdom og musikk. Han og familien har vært en del av menigheten vår siden i vinter.

 

– Gjennom erfaringen med å jobbe med unge mennesker har jeg sett viktigheten tro har i deres liv. Dette er noe som motiverer meg, og er en stor grunn for at jeg søker jobb hos dere i Norkirken, sier Ole Martin.

 

Vi ønsker Ole Martin varmt velkommen i pastorteamet! Guds velsignelse over han, familien, liv og tjenesten.