Sommeravslutning og utegudstjeneste 28.juni

🌳Vi kjører på med sommeravslutning på Vigeland Hovedgård søndag kl 11.00.
Det blir en uformell utegudstjeneste for stor og må med fokus på takknemlighet til Gud. Vi samles på gresset (ta med stol eller teppe). Det blir sang med gitar og vi skal øve oss på takknemlighet. Kort andakt og velsignelsen inn i sommerferien.
📍Kristin Rosseland skal ha andakt for barna.
📍Santiago Valdez har andakt for de voksne.
📍Etter gudstjenesten skal vi ha en konkurranse som Santaigo kaller Rekord Dag. Vi skal ha flere stasjoner hvor folk kan prøve seg på forskjellige morsomme og enkle aktiviteter. For eksempel: hvor mange klesklyper kan festes på håret i 1 minutt, hvor lenge kan man holde armene oppe med litt vekt på dem, hvem kan finne det lengste løvetann bladet, hoppetau rekord, osv.
📍Og til sist: Huske å ta med grillmat og engangsgrill. Eller annen lunchmat.
📍Ta også noe å sitte på
☀️Vi sees!
Maks 200.
Alle som kommer på skrive seg ned på en liste i tilfelle smittesporing.
Ansvarlig: Santiago Valdez – 458 04 246‬

Velkommen! Se Facebook event.