Velkommen til høsten 2020!

Velkommen til høsten 2020!

Etter flere måneder uten mulighet til å samles til vanlig menighetsliv, gleder vi oss over at det nå er åpning for å samle opptil 200 personer. Vi håper dette vil fortsette, og at høsten blir en god tid for tro, liv og fellesskap! «Velkommen hjem» er høstens tema, vi ønsker velkommen både til Gud vår Far og til menigheten!

Viktig informasjon mht situasjonen rundt korona

  • Har du fått påvist korona, har symptomer eller er i karantene må du holde deg hjemme fra alle våre samlinger!
  • Gudstjenestene kl 11.00 vil bli delt i to. Det blir gudstjeneste for de voksne i salen, mens barna går direkte til Søndagskolen i kjelleren uten å være innom salen. 7 ganger i høst blir det egen Tweens-Søndagsskole for barn fra 5.kl og oppover på Hjerterom kaffe og te. Se programmet på nettsidene for datoer.
  • Barneloftet er åpent for barn fra 0 til 3 år + 1 voksen som følger.
  • Foreldre/voknsne som skal følge barn må være med barna hele tiden. Alle steder må gudstjenestedeltakere skrive seg inn med navn og telefonnummer, bruke håndsprit og holde den nødvendige 1 meters avstand.
  • Det blir ikke ordinær samling i Kafe Beden for alle. Barna bruker kafeen til lunsj etter samlingen i kjelleren. For de voksne blir det enkel servering av kaffe/te bak i hovedsalen.
  • Regelen om 1 meters avstand gjelder ikke for barn og ungdom under 20 år og deres ledere som møtes regelmessig. Men voksne som ikke er ledere må sørge for å holde minst 1 meters avstand til andre barn og voksne. Det er dette vi kan lese av smitteveiledere for frivillige barne og ungdomsorganisasjoner. Men vi er i dialog med kommuneoverlegen om dette
  • Vi tror det er bra om smågrupper og andre undergrupper i menigheten samles. HUSK: Ikke kom hvis du er syk – hold 1 meters avstand- vask hender! Er det over 20 stk må leder sørge for å fylle ut navn- og telefonliste for alle som deltar, og oppbevare disse slik at man lett kan gjennomføre smittesporing om nødvendig.
  • Dere kan finne ferdige navn- og telefonlister på hylle bak i salen

Skolestartkonsert for Ecuador

Vi hadde en flott Hjerteromuke for Ecuador i mai. Et av arrangementene vi ønsket å ha var en gratis drive-in konsert i sentrum. Det tok litt tid å få finaniseringen på plass, men nå er vi klare. Med støtte fra Sparebanken Sør og Vennesla Kommune skal vi gjennomføre en flott konsert mandag 17.8 kl 18 på Meny-tomta.

Artister:
– Bernt Fjellestad
– Per Ove Åteigen
– Elisabeth Fjermeros
– Celina Kühn Gjerald
– Anne Førde
– Åsa Førde Hoy

Husband: KV lærerband med Per Erik Olsen i spissen.

Konfransier: Erik Wennerberg

PRIS: Gratis! Men vi kommer til å ha en Vipps-innsamling til Misjonsalliansens solide arbeid for de mest utsatte menneskene i Guayquil i Ecuador.

Så ta med bilen og kom tidlig for å få god plass!

 

Menighetstur til Solstrand

Vi er 132 påmeldte på menighetsturen til Solstrand! Det er fortsatt 68 plasser ledig. Så det er mulig å bli med! Det blir gode ordninger for smittevernhensyn. Mye tid til fellesskap, bønn, lovsang og forkynnelse. Alt i trygge rammer.

Vi får med oss Dag og Lohne som skal forkynne lørdag morgen og kveld. Det blir super inspirerende! (Pga at de jobber i et senistivt land kan vi ikke oppgi etternavn og hvor de jobber.)

For barna er det mange gøye aktiviteter som kanoer, hoppesklie, rodeookse, bungee-ride, selvfølgelig med håndsprit og trivselsvakter:)

Ta kontakt med Kristian – 97580385, hvis du lurer på noe.

 

Staben har fått 2 nye medlemmer!

Vi ønsker Ole Martin Jansen og Rizgar Khushid hjertelig velkommen i staben! Ole Martin er fast ansatt i 60% som ungdoms- og musikkpastor, mens Risk har ansatt i 25 % som medarbeider i barne- og familiearbeidet. Vær gjerne med å be for dem og de andre i staben!

 

Bønneskolen 2020

Hva syns du om bønn? Lett? Kjedelig? Spennende? Bli med på bønneskolen nå i høst og gå dypere og få en større lengsel og forståelse for bønn!

Gjennom undervisning og praksis kan du sammen med andre utforske hva Bibelen sier om de forskjellige typer bønner og de forskjellige måtene vi kan be på.
Vi skal utforske temaer som ‘å høre’ fra Gud, be for andre, be for syke, bruk av tunger, slåss i bønn, ‘suksess’ –historier i bønn og ‘bønn og lovsang’.

Det vil være en atmosfære av ‘Workshop’. Noen undervisningsnotater vil bli tilgjengelig. Kom forberedt med Bibelen din!

Hver uke vil det være en blanding av undervisning og praksis, der målet er å gi en trygg treningstemning. Størstedelen av undervisningen kommer fra Heather Bonett-Smith.

Praktiske detaljer
Bønneskolen går over 5 uker på rad. Vi ønsker at folk følger alle 5 ukene i kurset, men hvis dette ikke er mulig, kan du delta så mye du kan. Avtal dette med Heather.

Datoer: 7.9, 14.9, 21.9, 28.9, 5.10
Tid: mandag kveld kl 1900 til kl 2100, i Norkirken Vennesla.
Pris: Kurset koster 100kr.

Meld deg på til Heather Bonett direkte eller send en melding til 45234765.