Oppdatering på Covid-19 tiltak

I forbindelse med nye anbefalinger og retningslinjer fra regjeringen og FHI rundt covid-19 har vi fått en del spørsmål rundt gjennomføring av gudstjenester og samlinger for større grupper. Vi har vært i kontakt med kommunelegen i Vennesla, og gir med dette følgende informasjon.

  • Har du symptomer, er syk eller i karantene må du holde deg hjemme.
  • Gudstjenester og andre offentlige arrangementer kan fortsatt gjennomføres med inntil 200 deltakere. Forutsetning er at det er minst 1 meters avstand til folk du ikke bor sammen med. Navn og telefon registreres ved inngang. Håndsprit ved utgang og inngang.
  • Vi har ikke nattverd nå for å unngå for mye bevegelse i salen under gudstjenesten.   
  • Arrangementer for barn og unge (maks 200 personer)kan fortsatt gjennomføres innenfor de vanlige smittevernregler. Barna/ungdommene skal også overholde 1 meters regelen til andre som ikke er i familie eller samme kohort.
  • Smågruppene kan ikke samles i hjemmene hvis det er flere enn vertskap + 5 personer. Norkirkens lokaler kan etter avtale brukes til maks 50 stk under forutsetning at smittevernregler overholdes. Kontakt Anne Honnemyr 99392404 for å gjøre avtale.

 

Photo by Marc-Olivier Jodoin on Unsplash