Smågruppeopplegg: Helhjertet for Gud

Smågruppeopplegg

Vårens hovedtema er helhjertet. Vi skal  fordype oss i ulike sider ved det å være helhjertet. Vi skal snakke om helhjertet giverglede og hvordan det kan se ut, vi skal ha fokus på Hjerterom for andre og vi skal sammen lese Lukas evangeliet mot sommeren.

Først ute i det nye året skal vi ha en bibelstudie av den lille profetboken Haggai. Tre søndager i januar skal vi tale over Haggai på gudstjenestene. Vi har også et bibelstudieopplegg til Haggai som du kan bruke selv eller med smågruppa di når dere kan møtes igjen.

Vi har også laget noen videoer med bakgrunnsinfo og en video hvor Erik Wennerberg leser Haggai 1. Så alt ligger til rette for at vi alle kan være med å oppdage noe nytt i denne lille profetboken.

Videoer

Tips til andre videoer om tema

Studieopplegg