Søndagsgudstjeneste

Velkommen til våre søndagsmøter

Søndagsgudstjenestene våre er i hovedsalen søndager kl. 11:00. Her samles hele familien – fra babyer til besteforeldre. Ca. en gang i måneden har vi nattverdsfeiring. En søndag i måneden er det familiegudstjeneste.

Alle samles i salen fra kl 11. Så går barna og ledere til Søndagsskolen før info og tale. På søndagsskolen er det først en samling for alle med sang, bønn, kollekt og andakt. Så er det aldersinndelte grupper. De under skolealder, 1.-3. kl og 4. kl og oppover. Her skjer litt undring over dagens bibelfortelling, oppdrag og lek. Turer og lek i hallen blir også lagt inn. Vi ønsker å lære barna om Jesus og hjelpe dem til å vokse i troen på han. Og vi ønsker at de skal oppleve å bli sett, kjenne seg trygge og glade.

De samme ønskene har vi for de voksne! Vi vil at gudstjenestene skal gi inspirasjon og hjelp til livets mange sider. Derfor er de preget av tilbedelse, bønn, forkynnelse, kollekt og mye annet.

KAFÉ BEDEN er åpen etter gustjenesten hver søndag. Små og store treffes her for å kjase, ta en gratis kaffe og få litt enkel servering.

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken Vennesla!

Neste søndagsgudstjeneste:

sep
27
søn
Gudstjeneste
sep 27@11:00-12:15

Tema og tekst: Gud- vår ventende Far! Lukas 15,20-32

Ledelse: Anne Honnemyr

Tale: Sigrun Bjellås

Lovsang: Team Løsnesløkken

Søndagsskole for alle aldere i Barnekirken i kjelleren.

okt
4
søn
Gudstjeneste med besøk fra Israelsmisjonen
okt 4@11:00-12:15

Ledelse: Linda Kalsnes

Tale: Rolf Gunnar Heitman, Israelsmisjonen

Lovsang: Team Bakken

Søndagskole 4 år til 4. kl i Kafe Beden. Tweensgruppe 5. kl og oppover på Hjerterom Kaffe og te.