Alpha

Muligheten til å få svar på spørsmål om tro og liv, sosialt samhold og god stemning gjør at et Alpha-kurs har potensiale til å bringe forandring og fornyelse inn i kursdeltakernes liv.

Kursene har de siste årene virkelig blitt populære og flere steder må man stå på venteliste for å få plass som deltaker. Med jevne mellomrom, som regel hver høst, arrangerer Normisjon Vennesla Bedehus egne Alpha-kurs. Alle som ønsker å bli bedre kjent med den kristne tro på en jordnær og folkelig måte er hjertelig velkommen hit, uansett hva slags bakgrunn man har.

Alpha-kurs har sin opprinnelse fra Storbritannia, og i dag arrangeres det kurs i kirker, på bedehus, i privathjem og andre steder over hele verden. Totalt har mer enn 24 millioner mennesker funnet ut at det er vel verdt å gjennomføre et kurs – kanskje er det også noe for deg?

Et Alpha-kurs byr på god mat, vennlige mennesker og spennende spørsmål som utforskes sammen i en grad du selv føler deg komfortabel med. I etterkant får du tilbud om videre oppfølging, men naturligvis bare om du ønsker det.

Ta kontakt med Tone Fidjeland på mobiltelefon 99 08 07 88 eller tfi@losmail.no for mer informasjon om neste kurs. Det koster nesten ingenting, men kan tilføre livet stor verdi.